Karácsonyi ajándék kupon

Ajándékozz tudást karácsonyra

„Írd meg életed első programját!”

A programozás nem csak érthetetlen szavak és szimbólumok kavalkádja, komoly logikai és strukturált gondolkodást igényel, ami elengedhetetlen a mai technológiával túlfűtött világunkban.

Ennek megismerésére kínál lehetőséget  ez az ajándék kurzus. Itt  játszva sajátíthatják el a gyerekek ezt a mindennapi életben fontos és hasznos készséget. Mindez a LEGO education által kifejlesztett és forgalmazott Mindstorms EV3 típusú robotokkal játszva történik! 

Az összeszerelés segíti a gyerekek térlátását,  mechanikai érzékét és finom motorikáját, leköti kreatív energiájukat és olyan robotot tudnak készíteni, amik képesek lesznek járni, beszélni és gondolkodni, amelyek teljesítenek bármilyen parancsot, amit a robot főnöke és irányítója csak el tud képzelni. Az irányítás egyszerű ikon alapú felületen történik, így az informatikai világban járatlanok is könnyen és gyorsan el tudják sajátítani a robot programozás alapjait.

Az érdeklődő gyerekek megtanulhatják, hogy néhány egyszerű alkatrészből hogyan alkothatnak egy számítógéppel vagy telefonnal irányítható robotot, autót, mozgásérzékelőt vagy akár egy szélerőművet.

Az egy hónapos kurzuson nem csak programozást fog tanulni a résztvevő lurkó, itt megismerkedhet a robotika alapjaival, így szuper képességek birtokába kerül! 

Az egy hónapos kurzusunk 2020 január 5.-én vasárnap kezdődik és január 26.-án ér véget. 

Helyszín

Gyerekakadémia Oktatási Központ
1012 Budapest Vérmező utca 8 (Széll Kálmán tér)

Időpontok:

Január 5, 12, 19 és 26 

9.00-10.30-ig

10.45-12.15-ig

12.30-14.00-ig

14.15-16.45-ig vagy

17.00-18.30-ig
(jelentkezési lapon választható)

A karácsonyi kinyomtatható 4 alkalmas kupon ára 12 000 Ft, mely tartalmazza az oktatást és az eszközök használatát.

A jelentkezési adatlap kitöltése után a gyermek nevét tartalmazó kupont e-mailben elküldjük és már mehet is a fa alá.

A tanfolyam díját a képzés első napján szíveskedjenek befizetni.

Várunk mindenkit szeretettel.